Η Σοφία Μουτίδου ξεκινάει νέες «πτήσεις»

Η Σοφία Μουτίδου εθεάθη στο αεροδρόμιο με τέσσερις άντρες να ποζάρει. Τι συνέβη και για ποιο λόγο ήταν εκεί;

Είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και πλέον μας «συστήνεται» και ως σεναριογράφος αλλά και σκηνοθέτης. Η Σοφία  εμπνεύστηκε μία θεατρική παράσταση, που θα σας κάνει να «λιώσετε» από τα γέλια, να αναθεωρήσετε, να ανακαλύψετε άγνωστα ήθη και έθιμα ανά τον κόσμο, και όλα αυτά, χωρίς να είστε θεατές σε ένα stand up comedy!

Με την ίδια να πρωταγωνιστεί στην κωμωδία υψηλών ταχυτήτων, με τίτλο «Ήθη και Έθιμα εκτός Σένγκεν», κάνει την πιο «τρελή» πτήση της ζωής της, έχοντας μαζί της, τέσσερις άντρες, τέσσερις σπουδαίους ηθοποιούς, τον Δημήτρη Διακοσάββα, τον Μάρκο Μπουγιά, τον Τιμόθεο Θάνο και τον Αντώνη Στρατηγάκη, και ως άλλοι πρωτόπλαστοι, ψάχνουν την χώρα που θα εγκατασταθούν.

Η Σοφία Μουτίδου και τα αγόρια της, με «συνταξιδιώτη» τους, το πάθος τους για το θέατρο, μας καλούν στις 21,22, 28,29 Ιανουαρίου, αλλά και στις 4,5, 11,12,18,19,25 και 26 Φεβρουαρίου, στο θέατρο «Ριάλτο-Αλέκος Αλεξανδράκης».

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Ο Αδάμ κ η Εύα, ακριβώς ύστερα από το προπατορικό, επιβιβάζονται σε μια πτήση και ανακαλύπτουν χώρες, έθιμα κ ανθρώπους προκειμένου να βρουν που θα εγκατασταθούν.
Μεταμορφώσεις σε Ισπανούς χορευτές, Γάλλους εραστές, Ταϋλανδές αεροσυνοδούς, Αφρικανούς ιθαγενείς, Εσκιμώους πενθούντες, Ινδές μπολιγουντιανές σταρ, Τούρκους πρωταγωνιστές.
Και φυσικά… σε Έλληνες. Σε μανάδες σε απόγνωση,  σε γιαγιάδες που κλαίνε, σε οικογενειακούς καβγάδες, σε ελληνικά ριάλιτι, στις μεγαλύτερες φωνές μας.
Και μέσα σε όλα αυτά, μια μέρα από τη ζωή της Κλεοπάτρας και της Μήδειας..
Και μια νύχτα μέσα σ΄ένα μουσείο που ζωντανεύουν τα μεγαλύτερα έργα της ζωγραφικής κ μας λεν τον πόνο τους..
Τι θα διαλέξουν οι πρωτόπλαστοι;
Και τι θα διάλεγες εσύ;

Διαβάστε περισσότερα