Η Σίσσυ Χρηστίδου στο πρώτο της βίντεο μετά την είδηση του χωρισμού από τον Θεοδωρή Μαραντίνη

Η πρώτη αντίδραση μετά τη γνωστοποίηση της είδησης του διαζυγίου της με τον Θοδωρή Μαραντίνη ήρθε από τη Σίσσυ Χρηστίδου, στο πιο οικείο για αυτήν μέσο, το κανάλι της στο youtube.

Πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού της με το ιντερνετικό κοινό της, η Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα του χωρισμού της με τον Μαραντίνη, λέγοντας πως κάτι τέτοιο της είναι εξαιρετικά πρωτόγνωρο και χρειάζεται χρόνο, τόσο η ίδια όσο και ο πρώην πια σύντροφός της, για να επεξεργαστούν τη νέα κατάσταση. 

«Σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια αγαπημένη, ό,τι και να γίνει και ό,τι και να συμβεί, για τα δυο μας παιδιά, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ. Πάντα θα μας κρατάνε μαζί και πάντα θα μας κρατάνε στον ίδιο δρόμο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μη εξοικείωσή της με το γεγονός του χωρισμού, καθώς όπως είπε ούτε οι γονείς της, ούτε οι παππούδες της, ούτε ο περίγυρός της έχουν βιώσει ένα τέτοιο συμβάν. «Οπότε δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη για το πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω και τι να κάνω. Κι όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις και εύχεσαι και ελπίζεις ότι αυτό θα είναι για πάντα. Και όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία», είπε.

«Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από μία διαφορετική συνθήκη. Και απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος είναι ο τρόπος να το κάνουμε αυτό. Είμαστε και οι δύο μπερδεμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτό. Και θέλουμε και εμείς τον χρόνο και τον χώρο μας ώστε να δούμε πώς όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει για εμάς και για τα παιδιά μας» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα