Η Παρί Σεν Ζερμέν στη «μάχη» κατά του κορονοϊού: Εγκαινίασε και πλατφόρμα δωρεών (video)

Στη μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού έχει μπει εδώ και εβδομάδες δυναμικά η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας εγκαινίασαν, μάλιστα, μία πλατφόρμα, μέσω της οποίας καλούν άπαντες να συνδράμουν, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού και του συστήματος υγείας της χώρας.

Πριν από μερικές ημέρες οι άνθρωποι της Παρί έθεσαν προς πώληση σε διαδικτυακό επίπεδο, μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας με το μήνυμα «όλοι ενωμένοι». Μία ενέργεια από την οποία συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 200.000 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τον ίδιο σκοπό.

Όσον αφορά στη νέα δράση της Παρί Σεν Ζερμέν, τα χρήματα θα δοθούν για να καλυφθούν οι ανάγκες προτεραιότητας των περίπου 100.000 υγειονομικών που απασχολούνται στο Παρίσι και στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας, αλλά και για τη χρηματοδότηση ειδών υγιεινής και επισιτιστικής βοήθειας για περισσότερα από 5.000 άτομα, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Μέσα στον Μάρτη ο γαλλικός σύλλογος είχε βγάλει και φανέλα στήριξης στην Κίνα…

Πηγή: Η Παρί Σεν Ζερμέν στη «μάχη» κατά του κορονοϊού: Εγκαινίασε και πλατφόρμα δωρεών (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα