Η Ομόνοια έγινε ολόκληρη ένα σιντριβάνι – Το δοκιμαστικό «σόου» με τα φώτα (video)

O Κώστας Μπακογιάννης ανυπομονώντας να δείξει έργο, δημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο του συντριβανιού τέρας που έχει καταλάβει την πλατεία Ομονοίας.

Για τη μορφή που έχει πάρει η πλατεία έχουν ακουστεί πολλές αντιδράσεις από άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, όμως ο ανιψιός του πρωθυπουργού δεν ασχολήθηκε.

Να σημειώσουμε πως εκτός από την ανάρτηση της Τετάρτης, ο δήμαρχος της Αθήνας προχώρησε αργότερα σε ένα… μπαράζ αναρτήσεων για την πλατεία!

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος, η  Ομόνοια αναμένεται να παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…» έγραψε σε ανάρτησή του, στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων.

Παράλληλα, ανάρτησε στο Instagram, σχετικό βίντεο με την στιγμή που άρχιζε να γεμίζει το νερό το συντριβάνι, συνοδεύοντάς το, από τη φράση, «ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις 20 Φεβ, 2020 στις 10:18 πμ PST

Πηγή: Η Ομόνοια έγινε ολόκληρη ένα σιντριβάνι – Το δοκιμαστικό «σόου» με τα φώτα (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα