Η… ξεχωριστή συγγνώμη της Σάλκε στον κόσμο της για την «επτάρα» – Ένα εκατομμύριο «μηνιάτικο» για τον Ζιντάν

H Σάλκε θέλησε να ζητήσει συγγνώμη με τον δικό της τρόπο για την 14η θέση στο πρωτάθλημα αλλά και τον αποκλεισμό της από το Champions League με ένα ηχηρό 7-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι (10-2 συνολικά).

Η γερμανική ομάδα αποφάσισε να κάνει μια ειδική πρόταση στους 43.000 κατόχους διαρκείας. Με επιστολή που απευθύνθηκε στους φιλάθλους της, εξήγησε ότι «ακόμη και όταν τα πράγματα πάνε στραβά, μπορούμε να βασιζόμαστε στους οπαδούς μας. Το εκτιμούμε ιδιαίτερα σε στιγμές όπως αυτές. Ως δείγμα της εκτίμησης αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους κατόχους όλων των εισιτηρίων διαρκείας, δύο φανέλες σε συμβολική τιμή 19,04 ευρώ. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι δεν είμαστε ποτέ μόνοι».

Μια πρωτοβουλία που έγινε με στόχο να προσεγγίσει τους φίλους της και που θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Απριλίου. Η συμβολική τιμή των 19,04 ευρώ, μια τιμή πολύ χαμηλότερη από την αρχική (85 ευρώ), επιλέχθηκε προς τιμήν της ίδρυσης του συλλόγου (1904).

****

Σημαντικά αυξημένες – σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του – θα είναι οι ετήσιες αποδοχές του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισπανικός Τύπος, για κάθε έναν χρόνο μέχρι και το 2022 οπότε και λήγει το συμβόλαιο του, ο γάλλος τεχνικός, θα εισπράττει 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην σχετική συμφωνία υπάρχουν ειδικοί όροι για μπόνους επίτευξης στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ετήσιες απολαβές του «Ζιζού» στην πρώτη του θητεία στον πάγκο των «μερένχες» δεν υπερέβαιναν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα