Η νέα απάντηση της «Corriere dello Sport» για το πρωτοσέλιδο: Ποιους αποκαλείτε ρατσιστές;

Νέα απάντηση έδωσε η «Corriere dello Sport» για το πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Black Friday» που είχε την Πέμπτη (05/12), με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ενώ κατηγορήθηκε για ρατσισμό. «Ποιους αποκαλείτε ρατσιστές;», διερωτάται η ιταλική εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της την Παρασκευή (06/12).

Η «Corriere dello Sport» αρχικά εξέδωσε ανακοίνωση, όταν βρέθηκε στη «δίνη του κυκλώνα», τονίζοντας ότι πρόκειται για τίτλο, ο οποίος έχει στόχο να υμνήσει τη διαφορετικότητα και επανήλθε με νέο πρωτοσέλιδο – απάντηση. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ποιος αποκαλείτε ρατσιστές, παλεύουμε για την ελευθερία και την ισότητα για πάνω από έναν αιώνα». Γύρω από το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης (05/12), υπάρχουν άλλα τα οποία ανά τα χρόνια καταδικάζουν ρατσιστικά περιστατικά του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Το βράδυ της Παρασκευής (06/12), η Ίντερ κοντράρεται με τη Ρόμα με τους Ρομέλου Λουκάκου και Κρις Σμόλινγκ να τίθεται αντιμέτωποι. Έτσι, η εφημερίδα αποφάσισε να βάλει τους δύο παίκτες στο πρωτοσέλιδό της την Πέμπτη (05/12) και να έχει τίτλο «Black Friday» προκαλώντας σάλο.

Πηγή: Η νέα απάντηση της «Corriere dello Sport» για το πρωτοσέλιδο: Ποιους αποκαλείτε ρατσιστές;altsantiri

Διαβάστε περισσότερα