Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε ένα αγοράκι: Βαπτίσαμε τον νέο μας γιο

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη προσπαθούσαν τα τελευταία δύο χρόνια να υιοθετήσουν ένα παιδί και τα κατάφεραν.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους ενώ ο επιχειρηματίας έχει δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας στο σπίτι.

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και  έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου (τα δυο μεγαλύτερα είναι από τον προηγούμενο γάμο του συζύγου της). Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας. Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει  και έχει πάρει το όνομα Μάριος. Σημαντικό δεν είναι να γεννάς αλλά να μεγαλώνεις ένα παιδί. Τον Μάριο τον νιώθω παιδί μου».

Διαβάστε περισσότερα