Η εξομολόγηση της Ντέμης από το Master Chef: Είμαστε σε δύσκολη φάση με τη σύζυγό μου (video)

Για την περίεργη και δύσκολη φάση της σχέσης της με τη σύζυγό της, Άλκηστη Αλεξανδράτου μίλησε η Ντέμη Γεωργίου, γνωστή από την παρουσία της στο περσινό Master Chef και παραδέχθηκε ότι δεν είναι καλά συναισθηματικά εξαιτίας ενός αποχωρισμού που μοιάζει με χωρισμό...

«Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει με χωρισμός, η αλήθεια είναι. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο, μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση αλλά νομίζω πάντα είναι κάτι παραπάνω, πάντα κρύβει κάτι από πίσω. Με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική.

Δεν ήταν τόσο τα προβλήματα τα προσωπικά που είχαμε, όσο αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή.

Με την παρότρυνσή της να μπω στο MasterChef, θα έπρεπε λίγο να έχει δει τι γίνεται πίσω από όλο αυτό. Εγώ δεν είχα ιδέα», εξομολογήθηκε η Ντέμη μιλώντας στην εκπομπή Pop Up του Alpha.

«Είναι δύσκολα, περνάω δύσκολα, συναισθηματικά είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω όλη αυτή την εγκατάλειψη. Αλλά κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός για καλό είναι νομίζω και όλα καλά θα πάνε. Λόγω χρόνου, λόγω συντεταγμένων, μιλάμε 10 λεπτά το πρωί και 10 λεπτά το βράδυ… όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι με έναν άνθρωπο 9 χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ξέρω αυτό πόσο μπορεί να κρατήσει»…

Διαβάστε περισσότερα