«Η Βίκυ Καγιά είναι μια κυράτσα – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άκουσα ότι είναι γκόμενά του» (video)

Τα… βέλη του κατά της κριτικής επιτροπής του «Greece’s Next Top Model» εξαπέλυσε ο γνωστός σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος, σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Ooh la la!».

Ο Αποστολόπουλος πέρασε από… κόσκινο την κριτική επιτροπή του GNTM, λέγοντας: «Δεν έχει κάνει καμία καριέρα η Βίκυ Καγιά. Πού έχει κάνει καριέρα; Μια φορά την πήρα εγώ το 1996 στο Ντίσελντορφ, μια φορά εδώ στην Ελλάδα… Διάβασα ότι λέει έπλεκε μαζί με την Κέιτ Μος και τη Ναόμι. Εγώ νομίζω ότι το μόνο που είδα από αυτό το πράγμα ήταν το πουλόβερ που έπλεξε η Καγιά βλέποντας εκπομπές της Ναόμι. Δεν έχει κάνει ποτέ διεθνή καριέρα. Είναι μια κυριούλα. Βάλανε μια κυράτσα να λέει πώς θα κάνουν τα μοντέλα. Τι ιδέα έχει αυτή από μοντέλα; Πού ήταν τοπ μόντελ;.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν την ξέρω. Το μόνο που άκουσα μια φορά ήταν ότι ήταν γκόμενα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Από εκεί την ξέρω την κοπέλα. Μπορεί να έχει κάνει μεγάλη καριέρα και να την ξέρει μόνη της.

Μόνο που ακούω τη φωνή του Άγγελου Μπράτη με πιάνει τρέλα εμένα. Έχει μια φωνούλα ψιλή, η οποία νομίζω ότι είναι μια ψιλή βροχή έξω φθινοπωρινή που χτυπάει έναν τσίγκο και μου έχει σπάσει τα νεύρα».

Από τα… πυρά του Αποστολόπουλου δεν γλίτωσε ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρέπει να πάει να κάνει άλλα πράγματα και μετά να αρχίσει να κάνει εκπομπές. Να εκπαιδευτεί, κάπου να την στείλετε, σε κανένα σχολείο να μάθει να κάνει εκπομπές. Είναι ακατάλληλη να κάνει εκπομπές η κοπέλα, το ξέρει. Γιατί επιμένει;».

(zappit.gr)

Διαβάστε περισσότερα