Η Αστυνομία ζήτησε να μάθει εάν έχουν επιβληθεί κυρώσεις σε Σαββίδη και Μαρινάκη

Αντίστροφα μετράμε για το ντέρμπι της Τούμπας, καθώς την άλλη Κυριακή (23/02) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για τη Super League 1 και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με έγγραφο που έστειλε σε ΕΠΟ, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη διοργανώτρια αρχή, ζητά να μάθει εάν υπάρχει διοικητικό ή πειθαρχικό μέτρο εναντίον των Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο Σαββίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά και Σάββα Θεοδωρίδη και αν ναι, εάν επηρεάζεται η είσοδός τους στο γήπεδο.

Πρόκειται για πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν υποθέσεις με την αθλητική δικαιοσύνη και είναι πιθανό να υπάρχει σε ισχύ τιμωρίας τους. Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη να υπενθυμίσουμε ότι είναι μέσα στους «28» κατηγορούμενους στη δίκη για τα «στημένα» παιχνίδια.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Εν όψει της επικείμενης αθλητικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις».

Πηγή: gazzetta.gr

Φωτογραφίες: intime.gr

Πηγή: Η Αστυνομία ζήτησε να μάθει εάν έχουν επιβληθεί κυρώσεις σε Σαββίδη και Μαρινάκηaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα