Η αμήχανη στιγμή της συνάντησης των Αραβανή – Σπυροπούλου: Έκαναν πως δεν είδε η μία την άλλη (video)

Η Ευαγγελία Αραβανή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας αλλά η μία έκανε πως δεν είδε την άλλη.

«Πού; Εδώ; Αλήθεια; Δεν ξέρω. Έχει τύχει να πούμε γεια, γιατί όχι», σχολίασε η Ευαγγελία Αραβανή όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. Όσο για το αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δει την παρουσιάστρια εκείνη απάντησε: «Δεν την είδα καλέ, δεν την είδα».

Όπως θα θυμάστε η Ευαγγελία Αραβανή είχε φύγει άρον άρον από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να πάει η νεαρή τότε Κωνσταντίνα.

«Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί. Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά όλα καλά», έχει δηλώσει η Ευαγγελία Αραβανή στο παρελθόν.

Άρα καταλαβαίνετε πώς κάποιος λόγο υπήρχε που η μία δεν είδε την άλλη.

Πηγή: Η αμήχανη στιγμή της συνάντησης των Αραβανή – Σπυροπούλου: Έκαναν πως δεν είδε η μία την άλλη (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα