ΗΠΑ: Θρίλερ με την εξαφάνιση της συζύγου Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία (video)

Θρίλερ με την εξαφάνιση της συζύγου του Ελληνοαμερικανού εκατομμυριούχου Φώτη Ντούλου, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή για να τη βρουν, ενώ έχουν συλλάβει τον εν διαστάσει σύζυγό της και τη φίλη του.

Εγκληματολόγοι και αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν εξονυχιστικά μια μικρή λίμνη στο Κονέκτικατ. Ο κόσμος προσεύχεται να βρεθεί η σύζυγος Έλληνα ομογενή, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα ημέρες.

Για την υπόθεση συνελήφθη την Κυριακή, ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος και η μνηστή του, Μισέλ Τροκόνη.

«Κατηγορούνται για παραποίηση ή κατασκευή αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης», αναφέρει το ΝBC.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχαν «βγει τα μαχαίρια» για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών. Στα δικαστικά έγγραφα η 50χρονη Τζένιφερ Ντούλος, κατηγορεί μεταξύ άλλων τον Ελληνοαμερικανό εκατομμυριούχο ότι την απειλούσε πως θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα.

«Φοβάμαι τον σύζυγό μου», αναφέρει η Τζένιφερ στα δικαστικά έγγραφα. «Ξέρω πως καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου θα τον εξαγριώσω. Ξέρω ότι θα με εκδικηθεί, προσπαθώντας να με βλάψει με κάποιο τρόπο». Ο ίδιος αρνείται ότι αποτελούσε κίνδυνο για την οικογένειά του.

Διαβάστε περισσότερα