Ηθοποιός για «GNTM»: Οι γυναίκες παρακολουθούν αυτές τις αρλούμπες με τα μοντέλα

Ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις σειρές αλλά και στον ανταγωνισμό που έχουν με το «GNTM 2». Το ριάλιτι μόδας το θεωρεί αρλούμπα όπως σχολίασε αλλά γνωρίζει πως η πλειονότητα των γυναικών το βλέπει.

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα μιλώντας για το τηλεοπτικό σκηνικό αυτή τη σεζόν.

Ήταν περίπου αναμενόμενο για σας πως η «Φριτέζα» θα ανανεωνόταν για μία ακόμα σεζόν;

«Οι προτάσεις ανανέωσης γίνονται πάντα σύμφωνα με την τηλεθέαση. Εάν μια σειρά “ριζώνει”, αυτό σημαίνει πως το κοινό ενδιαφέρεται να ξαναεπικοινωνήσει μαζί της. Βέβαια το θέμα δεν είναι μόνο το τι θέλει το κοινό, αλλά και το αν υπάρχει υλικό για δεύτερη χρονιά. Πολλές φορές γίνονται επιτυχίες μεγάλες, αλλά δεν υπάρχουν ούτε διάθεση ούτε υλικό για συνέχεια. Στη συγκεκριμένη σειρά υπήρχαν όλα αυτά, άρα συνεχίζουμε και διαπιστώνουμε πως υπάρχουν ανταπόκριση και πιστό κοινό, το οποίο μάλιστα είναι περισσότερο αντρικό».

Δηλαδή οι γυναίκες δεν σας βλέπουν;

«Οι γυναίκες συνήθως παρακολουθούν αυτές τις αρλούμπες με τα μοντέλα… Πολλά παράξενα και περίεργα πράγματα σε αυτή τη χώρα θεωρούνται νορμάλ, αλλά δεν ανήκουν στη σφαίρα της κανονικότητας. Συνηθίσαμε, βλέπετε, στον χαβαλέ και στη σαχλαμάρα. Αποστολή λοιπόν δική μας, έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον ύστερα από τόσα χρόνια, είναι η αντίσταση στη σαχλαμάρα, κάνοντας τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα».

Πηγή: Ηθοποιός για «GNTM»: Οι γυναίκες παρακολουθούν αυτές τις αρλούμπες με τα μοντέλαaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα