Ζημιές και στα αποδυτήρια του καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκτός από τις επιθέσεις στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καταγγέλλει ένα κλίμα τρομοκρατίας στο ΣΕΦ, ενώ όπως υποστηρίζουν οι «πράσινοι» υπέστησαν ζημιές και τα αποδυτήρια τους.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι «πράσινοι» εισέβαλαν 50 χούλιγκαν στα αποδυτήρια της ομάδας τους, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και προχώρησαν σε πολλές υλικές ζημιές, πιστεύοντας πως εκεί βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους υπήρξε, μάλιστα, αναταραχή στη φυσούνα του ΣΕΦ, με την κινητικότητα να είναι έντονη πέριξ αλλά και εντός αυτής.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν επέστρεψε στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ για την 3η περίοδο μετά από αίτημα της αστυνομίας να απομακρυνθεί. 

Στο «τριφύλλι» αναφέρουν πως έγιναν μάρτυρες απίστευτων σκηνών στο ΣΕΦ. Αναφέρουν πως υπήρχαν άνθρωποι που έφεραν διαπίστευση και έκαναν… βόλτα πίσω από τους πάγκους βρίζοντας χυδαία τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ενώ στη φυσούνα κάποιοι χειροδίκησαν.

Είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί κρέμονταν στο προστατευτικό δίχτυ, με φόβο να το κατεδαφίσουν. Και να φανταστεί κανείς ότι ήταν παιχνίδι για την Euroleague…

Πηγή: Ζημιές και στα αποδυτήρια του καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ΣΕΦaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα