Ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον πατέρα της κολλητής της -«Στην αρχή είχα ενοχές» (εικόνες)

Σενάριο ταινίας θυμίζει η ιστορία της Τέιλορ Λέμαν η οποία εργαζόταν μαζί με την κολλητή της, Αμάντα, αλλά η ζωή της άλλαξε δραματικά όταν γνώρισε τον άντρα της ζωής της.

Που είναι το περίεργο; Ότι ήταν ο πατέρας της καλύτερης της φίλης.

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, δούλευα με την κόρη του Κερν, η οποία ήταν η καλύτερη μου φίλη. Ήταν παντρεμένος εκείνη την περίοδο και εγώ είχα σχέση.Στην αρχή θεώρησα ότι ήταν πολύ όμορφος. Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες. Μου είπε ότι είμαι γλυκιά και αρχίσαμε να φλερτάρουμε ο ένας με τον άλλον σε ένα μπαρ. Με την Αμάντα ήμασταν φίλες πολλά χρόνια πριν τα φτιάξω με τον μπαμπά της. Οπότε είχα πολλές ενοχές και ένιωθα άσχημα στην αρχή. Με τον καιρό όμως το ξεπέρασα», ανέφερε η Τέιλορ.

Όμως, τα πράγματα προχώρησαν και η σχέση τους έφτασε στον γάμο. «Ξέρει ότι θα είμαι εκεί πάντα για εκείνη, προκειμένου να την βοηθήσω στην ζωή της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει», λέει για τη φίλη της.

«Ο Κερν είναι πολύ όμορφος και λατρεύω τον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό του. Είναι μορφωμένος, έξυπνος και επιτυχημένος», πρόσθεσε η 27χρονη.

Πηγή: Daily Mail

Φωτογραφίες: Daily Mail/Caters News Agency

Διαβάστε περισσότερα