Επιστρέφει στη φυλακή ο Αριστείδης Φλώρος

  • Υπήρχαν υποψίες ότι θα προσπαθούσε να διαφύγει λόγω της έφεσης στο βούλευμα με το οποίο είχε αποφυλακιστεί και γι’ αυτό προσήχθη στη ΓΑΔΑ
  • Συνεδρίασε εκτάκτως το Συμβούλιο Εφετών και αποφάσισε την ακύρωση του βουλεύματος αποφυλάκισης κι έτσι η προσαγωγή μετετράπη σε σύλληψη
  • «Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου», αποκάλυψε η γιατρός για την υπόθεση Φλώρου
  • «Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωρίζω»
  • Σχέση του ανιψιού και συμβούλου του Μητσοτάκη με την οικογένεια Φλώρου αποκαλύπτει το Documento

Στη φυλακή οδηγείται εκ νέου ο καταδικασμένος σε 21 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας. Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας έκανε δεκτή τα μεσάνυχτα της Παρασκευής την έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος, με το οποίο ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε αποφυλακιστεί.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Παρασκευής, ο Φλώρος, ο οποίος ήταν το σπίτι του στη Γλυφάδα, προσήχθη στη ΓΑΔΑ, καθώς οι αστυνομικές αρχές είχαν λόγο να πιστεύουν πως θα αποπειραθεί να διαφύγει της επερχόμενης σύλληψής του λόγω της έφεσης στο βούλευμα με το οποίο είχε αποφυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ίδιο αναφέρθηκε από τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για απλή εξακρίβωση στοιχείων.

Συνεδρίαση – εξπρές του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας

Στη συνέχεια, συνεδρίασε εκτάκτως το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας, προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή ή όχι την έφεση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρου Σοφουλάκη, κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας, με ποσοστό αναπηρίας 67%.

Το Συμβούλιο αποφάσισε τελικώς την ακύρωση του βουλεύματος αποφυλάκισης του Φλώρου, με αποτέλεσμα η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη, πράγμα που σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί πίσω στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

«Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου», αποκάλυψε η γιατρός για την υπόθεση Φλώρου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση ήταν ραγδαίες, με τη γιατρό που φέρεται να υπέγραψε σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» να καταγγέλλει πως η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε και πως δεν συνάντησε ποτέ τον 39χρονο επιχειρηματία.

Παράλληλα και δεύτερος γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση Φλώρου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση και πως η υπογραφή του στα έγγραφα είναι πλαστή. Πρόκειται για τον Σπύρο Ζακυνθινό, διευθυντή Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση.

Με αποκλειστική της δήλωση στο ΝEWS 24/7, η Καλλιρόη Λάμπρου καταγγέλλει τα εξής:

«Σας γράφω από το εξωτερικό οπού έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωρίζω.

Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Με εκτίμηση

Καλλιρρόη Λάμπρου».

Σχέση του ανιψιού και συμβούλου του Μητσοτάκη με την οικογένεια Φλώρου αποκαλύπτει το Documento

Ο ανιψιός και σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης – Αλέξανδρος Δημητριάδης, είναι και δικηγόρος της εταιρείας Energa της οικογένειας Φλώρου, όπως αποκαλύπτει σε άρθρο του το documentonews.gr.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, ο γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη έχει καταθέσει στον ανακριτή της υπόθεσης Energa, Σπύρο Γεωργουλέα, ότι έως το 2012 συνεργάστηκε με την Energa στα πλαίσια της δικηγορικής του ιδιότητας.

Όπως προκύπτει από την κατάθεση του ήταν αυτός που είχε εμπλοκή στη δημιουργία των offshore εταιρειών.

πηγή