Επίσημο: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στις 6 Ιουλίου στο CAS – Δείτε την ανακοίνωση

Επίσημα πλέον, η ακροαματική διαδικασία στο CAS για την περιβόητη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚΞάνθης ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα στις 6 Ιουλίου. Υπόθεση για την οποία έχει προσφύγει και ο Ολυμπιακός.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, αλλά, πλέον σφραγίστηκε και επίσημα μέσα από το καλεντάρι του CAS που έχει συμπεριλάβει την υπόθεση στο πινάκιο εκείνων που θα δικάσει το επόμενο διάστημα.

Μέσα από την ιστοσελίδα του CAS έχει αναρτηθεί για την προσεχή Δευτέρα η υπόθεση που απασχολεί τις ελληνικές ομάδες ενώ μάλιστα είναι και από τις πρώτες υποθέσεις που θα εκδικαστούν εκείνη την ημέρα. Σημειώνεται πως οι τρεις δικαστές που αποτελούν την Επιτροπή έχουν στα χέρια τους και μελετούν τα υπομνήματα όλων των εμπλεκομένων πλευρών.

Υπενθυμίζεται ότι το CAS αποφάσισε τη συνεκδίκαση των προσφυγών που κατέθεσαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αποφάσισε πως για την υπόθεση θα γίνει ένα δικαστήριο, γεγονός που επισπεύδει τις διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα