Επίθεση με βιτριόλι: Τα ξεχασμένα σημειώματα της 35χρονης – «Με αυτόν πορεύομαι» (video)

Νέα στοιχεία για σημειώσεις γεμάτες απειλές, αλλά και ασυναρτησίες της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης με το βιτριόλι στην Ιωάννα στην Καλλιθέα έρχονται συνέχεια στο «φως» της δημοσιότητας. Σε κατάσταση σοκ είναι οι συγγενείς και οι φίλοι και των δυο γυναικών…

Η εκπομπή «Live News» στο «Mega» παρουσίασε σημειώσεις της 35χρονης, που έχει προφυλακιστεί, που βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμά της, αμέσως μετά τη σύλληψή της (υπενθυμίζεται ότι κατά την προσαγωγή της προσπάθησε να διαφύγει). Πρόκειται για χειρόγραφες, με την κάθε μία να έχει και ένα τίτλο.

Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να κρατήσει κοντά της, αλλά τα γραπτά δείχνουν πως το μυαλό της είναι θολωμένο και σε πολλά σημεία δεν βγαίνει νόημα.

«Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν “κρατήσεις” τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή», αναφέρει…

Είναι η εποχή που η 35χρονη δράστρια ανταλλάσσει μηνύματα με την άτυχη Ιωάννα και δεν σταματά να την ευχαριστεί, επειδή δεν έχει καμία επαφή με τον 40χρονο άνδρα. Παράλληλα οι χειρόγραφες και ασυνάρτητες σημειώσεις για εκείνον συνεχίζονται.

«Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει…», τονίζει…

Σε κατάσταση σοκ συγγενείς και φίλοι της 35χρονης

Την γη κάτω από τα πόδια τους έχουν χάσει συγγενείς και φίλοι των δυο γυναικών, μετά το έγκλημα με το βιτριόλι και τις αποκαλύψεις. Η κατάσταση και τα όσα είχε στο μυαλό της η κατηγορούμενη δεν είχαν γίνει αντιληπτά ούτε από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους. Όπως η αδερφή της, που κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία.

Την ίδια έκπληξη αισθάνθηκαν και οι στενές φίλες της 35χρονης. Μία από αυτές, στη χειρόγραφη κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε: «γνωρίζω την … ή κάνουμε παρέα 3 χρόνια. Έχουμε κοινή καταγωγή. Έπεσα από τα σύννεφα».

Τα «δύο» πρόσωπα της 35χρονης

Η 35χρονη είχε δυο πρόσωπα. Μια φυσιολογική γυναίκα μπροστά σε φίλους και συγγενείς και μια εμμονική μέσα στο σπίτι της όπου γίνεται επικίνδυνη. Εκεί καταλήγουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Την ίδια εποχή στο Facebook τα μηνύματα αγάπης που στέλνει στην Ιωάννα, μόνο θολά και ασυνάρτητα δεν είναι. Έτσι ζήτησε από την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο από φίλο της.

Χαρακτηριστικός ο παρακάτω διάλογος:

Κατηγορούμενη: Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ.

Ιωάννα: Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω.

Είναι η εποχή που η παρακολούθηση της Ιωάννας έχει ξεκινήσει και μαζί η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση. Η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος κυκλώνεται από παντού και είναι αδύνατον να γλιτώσει. Τα χαρτιά και τα φλιτζάνια, που όπως φαίνεται γεμίζουν το μυαλό της 35χρονης, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο επικίνδυνα.

Τι «έδειξε» το κινητό της 35χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, στο κινητό της 35χρονης έχουν βρεθεί δύο εφαρμογές απομακρυσμένης παρακολούθησης, μέσω των προσπάθησε να ελέγξει που βρίσκεται η 34χρονη Ιωάννα.

Έψαχνε να βρει τρόπους για να ενεργοποιήσει αυτά τα προγράμματα όμως χρειαζόταν εξειδικευμένες γνώσεις και έψαχνε στο διαδίκτυο για να βρει άκρη.

Επίσης συνεχίζεται η έρευνα στα δυο κινητά (ήδη έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία) της 35χρονης και τον φορητό της υπολογιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη, ανά τακτά χρονικά διαστήματα «καθάριζε» το Inbox, αλλά και τα sms σε υπολογιστή και κινητό, άγνωστο γιατί.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο γυναίκες κατάγονται από κοντινά χωριά (Λουτρό, Σταθά) στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι είχαν και συνομιλία στο Messenger για τον 40χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται στο παρελθόν να είχε πάει στη συγκεκριμένη περιοχή. «Η 35χρονη έστελνε ευχές στην Ιωάννα μέχρι και λίγο πριν από την επίθεση», αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία του ρεπορτάζ…

Σημειώστε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη πριν από περίπου δυο χρόνια είχε πάρει τον 40χρονο μαζί της σε κοινωνική εκδήλωση (γάμος) στον τόπο καταγωγής της και εκεί αυτός είχε την πρώτη γνωριμία και με την 34χρονη Ιωάννα. Αργότερα ήρθε και το πρώτο αίτημα φιλίας στο Facebook. Στη συνέχεια, μετά τη συνομιλία του «ξεκαθαρίσματος», η 34χρονη διέγραψε τον 40χρονο από φίλο της, ο οποίος μετά από μήνες έστειλε ξανά αίτημα, που έγινε δεκτό με… καθυστέρηση από την 34χρονη και ενώ οι δυο γυναίκες μιλούσαν.

Η γυναίκα που κατηγορείται πως έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, μιλούσε διαδικτυακά αρκετά συχνά μαζί της, καθώς ήθελε να ελέγχει την κατάσταση. Υπήρχε λόγος που είχε, μάλιστα, και δυο προφίλ στο Facebook.

(πληροφορίες από Mega)

Διαβάστε περισσότερα