Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε για τη σύλληψη της 35χρονης (video)

«Με ενημέρωσαν ότι έπιασαν μια γυναίκα. Θέλω να τελειώσει αυτό το θέμα. Θέλω να πιάσει κάποιος τον άνθρωπο που μου κατέστρεψε τη ζωή», ήταν τα λόγια της Ιωάννας όταν έμαθε από τον δικηγόρο της ότι προσήχθη η 35χρονη ως ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της έξω από τον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η 34χρονη Ιωάννα έμεινε έκπληκτη όταν της αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της γυναίκας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

«Δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έγινε για κάτι που υπάρχει μόνο στη φαντασία της», ήταν η αντίδραση της 34χρονης Ιωάννας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε απειλήσει ποτέ την Ιωάννα, ενώ η τελευταία τους επικοινωνία ήταν τον Νοέμβριο του 2019.

Σε βάρος της 35χρονης, η οποία δεν έχει ομολογήσει ακόμα την επίθεση, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (16/06.2020), όταν και θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα