Επίθεση από οπαδούς της Χρυσής Αυγής σε φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικά συνεργεία – Έξω από το σπίτι του Μιχαλολιάκου (video)

Επίθεση από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δέχτηκε έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ που βρίσκονταν εκεί μαζί με άλλους συναδέλφους του και τηλεοπτικά συνεργεία για την κάλυψη της σύλληψης του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τις αναστολές των ποινών έως και τις εφέσεις. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εξόδου του αρχηγού του ναζιστικού κόμματος (καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση) έγιναν τραμπουκισμοί σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του

Ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ καταγγέλλει ότι «ενώ στεκόμασταν απέναντι από την πύλη της πολυκατοικίας, κινήθηκαν εναντίον μας, ήρθαν πάνω μας και μας επιτέθηκαν», ο οποίος περιγράφει ως δράστες «4-5 άτομα, ομοιόμορφα ντυμένα, με μαύρη κουκούλα και μπουφάν που έκρυβαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μαύρα γυαλιά». Αφού έσπρωξαν όλους τους φωτορεπόρτερ και τους εικονολήπτες, κατάφεραν να απομονώσουν κάποιους από αυτούς τους οποίους και χτύπησαν. «Με χτυπήσανε, μου έριξαν τη φωτογραφική μηχανή κάτω, χάλασαν τα καλώδια σύνδεσης…», αναφέρει.

«Εμένα με εμπόδισαν να κάνω τη δουλειά μου όπως έπρεπε. Κάποιοι συνάδελφοι ξέφυγαν και κατάφεραν να πάρουν φωτογραφίες. Στα βίντεο φαίνεται η αναστάτωση αλλά όλοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στον Μιχαλολιάκο και όχι σε αυτό που συνέβαινε σε εμάς», συμπληρώνει ο φωτορεπόρτερ. Καταγγελία έγινε και στην Άμεση Δράση, αφού ο φωτορεπόρτερ κάλεσε αμέσως το 100 και τους ενημέρωσε για την επίθεση.

Στη ΓΑΔΑ μαζί με τον πατέρα της μετέβη και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά την απόφαση του δικαστηρίου παρουσιάστηκε αμετανόητος έξω από το σπίτι και τόνισε«κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι’ αυτή την απόφαση», κάνοντας λόγο για χούντα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Διαβάστε περισσότερα