Εξομολόγηση Λιάγκα on air: Εμείς τότε στο χωρισμό πήγαμε σε ειδικό… (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του είδε απόσπασμα με συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά σχετικά με το να οι γονείς που χωρίζουν πρέπει να συμβουλεύονται ψυχολόγο. Η ηθοποιός δεν το θεωρεί αναγκαίο κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο με τον παρουσιαστή.

«Επειδή και εγώ το έχω βιώσει και όταν αποφασίζεις με τον ή την σύζυγό σου να χωρίσεις μετά από πολύ καιρό και έχουμε πει πως δύο όντα δεν χωρίζουν σε μια ημέρα μέσα, αν δεν έχει γίνει κάτι ακραίο στη ζωή τους. Το παλεύουν και αποφασίζουν ότι δεν πάει άλλο και χωρίζεις. Προφανώς και επισκέπτεσαι ειδικό.

Εγώ διαφωνώ με την Θεοφανία. Εμείς τότε στο χωρισμό πήγαμε σε ειδικό, μας βοήθησε πάρα πολύ πως θα πούμε στα παιδιά ότι χωρίζουμε. Τα παιδιά προφανώς δεν ξέρουν ότι χωρίζεις. Μπορεί να έχεις παγώσει τη σχέση σου σε ένα σπίτι και να μην υπάρχει η αγάπη και η τρυφερότητα που υπήρχε, δεν σημαίνουν ότι τα παιδιά το έχουν καταλάβει. Δεν πρέπει να τσακώνεσαι μπροστά στα παιδιά.

Εμείς δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ έτσι και αλλιώς. Τα παιδιά θέλουν ασφάλεια, πρέπει να αισθανθούν ότι η φυγή του μπαμπά από το σπίτι δεν θα αλλάξει η συνθήκη της ζωής τους. Εδώ τους λες ότι η μαμά και ο μπαμπάς αγαπιούνται αλλά δεν αγαπιούνται τόσο πολύ πια, για να μένουν στο ίδιο σπίτι. Αν δεν πας σε ένα ειδικό να σε κατευθύνει μπορεί να πεις μπαρούφες και να τα πληγώσεις».

Πηγή: Εξομολόγηση Λιάγκα on air: Εμείς τότε στο χωρισμό πήγαμε σε ειδικό… (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα