Εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου από το Μαρούσι – Είχε ραντεβού με τους δολοφόνους του

  • Η μαρτυρία της 17χρονης που έκανε λόγο για απόπειρα ληστείας δεν έχει πείσει ακόμη τους αστυνομικούς
  • Οι αστυνομικοί έχουν δείξει φωτογραφίες υπόπτων τόσο στη 17χρονη όσο και στην υπόλοιπη παρέα τους προκειμένου να «φτάσουν» το συντομότερο δυνατόν στα ίχνη του δράστη

Νέα στοιχεία για τα κίνητρα των δολοφόνων του 19χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής σε πλατεία στο Μαρούσι, έρχονται στο φως από την αστυνομική έρευνα.

Όλα δείχνουν ότι το ενδεχόμενο της ληστείας απομακρύνεται και πλέον αυτό που εξετάζεται είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για λόγους που ακόμα είναι άγνωστοι.

Η μαρτυρία της 17χρονης φίλης του θύματος που ήταν μαζί την ώρα της δολοφονίας, που έκανε λόγο για τρεις κουκουλοφόρους που ζητούσαν χρήματα και κινητά δεν είχαν πείσει από την αρχή τους αστυνομικούς. Ήδη, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έχουν δείξει φωτογραφίες υπόπτων τόσο στη 17χρονη όσο και στην υπόλοιπη παρέα τους.

Η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται τώρα στο να έγινε γενική σύρραξη στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι και ένας από τους δράστες να μαχαίρωσε τον 19χρονο, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να επιβεβαιωθεί το «ραντεβού» και να φτάσουν στα ίχνη, αλλά και την ταυτότητα του δολοφόνου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, παραμένει άγνωστο ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο των δραστών και η αιτία των προσωπικών διαφορών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά οι αστυνομικοί ερευνούν από την περίπτωση ναρκωτικών μέχρι και το ενδεχόμενο οικονομικών διαφορών.

Το μοιραίο ραντεβού

Όλα έγιναν στις 05:20 ξημερώματα Κυριακής. Το 19χρονο αγόρι ήταν παρέα με μία 17χρονη κοπέλα στην πλατεία Ηρώων Κύπρου στο Μαρούσι, όταν ξαφνικά ήρθε σε αντιπαράθεση και διαπληκτισμό με τον δράστη και άλλα δύο άτομα.

Όταν ο διαπληκτισμός πήρε άγριες διαστάσεις, ένας από τους δράστες έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του 19χρονου. Στη συνέχεια οι τρεις δράστες εξαφανίστηκαν.

Ο 19χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

πηγή