Εξέλιξη – «φωτιά» στην υπόθεση Λαγούδη – «Βρέθηκε αντικείμενο που δεν ανήκει στην Ειρήνη»

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή ανήμερα των Φώτων μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, στην υπόθεση – θρίλερ των τελευταίων τριών μηνών.

Η υπόθεση φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς οι εκπρόσωποι της οικογένειας φέρονται να γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη ενώ “καταπέλτης” ήταν η η νέα έκθεση για τον θάνατο της 44χρονης.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο βρέθηκε αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με την οικογένεια δεν άνηκε στην Ειρήνη Λαγούδη.

Το αντικείμενο αυτό “φοριέται και ανήκει σε άλλο άτομο“, βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού, είπε ο κ. Ταουξής και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. “Με αυτό το στοιχείο θα μπει το τελευταίο κομμάτι του παζλ“, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

Όπως είπε αν δεν έχει σταλεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, τότε θα πρέπει αυτό σύντομα να γίνει, ώστε να δοθούν απαντήσεις.

«Πιστεύω ότι το αντικείμενο αυτό ή ξεχάστηκε ή αποσπάστηκε. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία και στη μάχη που έγινε μέσα στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια της Ειρήνης να αμυνθεί και να σωθεί», είπε ο κ. Ταουξής.

Πλέον νέος πραγματογνώμονας, το όνομα του οποίου δε θέλησε να αποκαλύψει, θα πραγματοποιήσει νέα αυτοψία στο σημείο.

πηγή