Ελεύθερος και σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Ροναλντίνιο – Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής (video)

Σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Παραγουάη τέθηκε ο Ροναλντίνιο, αφήνοντας τη φυλακή. Ο σαραντάχρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Ασουνσιόν – μάγευε και  εκεί με τη μπάλα στα πόδιαόπου κρατούνταν και μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας της Παραγουάης. Πέρασε, μάλιστα, και από τις σχετικές εξετάσεις για τον κορονοϊό…

Ο Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα, όπως είναι το κανονικό του όνομα, συνελήφθη στις αρχές Μαρτίου μαζί με τον αδελφό του για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων που μπορεί να μην ήταν πλαστά, όμως δεν ανήκαν στους ίδιους. Όπως διευκρίνισαν οι αρχές, τα διαβατήρια ήταν μεν γνήσια, ανέφεραν, ωστόσο, πλαστά στοιχεία, όπως και οι ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Η υπεράσπιση των δύο αδελφών κατέθεσε εκ μέρους τους 1,6 εκατομμύρια δολάρια ως εγγύηση, προκειμένου να αποφυλακιστούν. Οι αρχές της Παραγουάης θεώρησαν ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα τους είχαν αφαιρεθεί για φορολογικούς λόγους, όμως οι αντίστοιχες βραζιλιάνικες αρχές τόνισαν πως οι δύο αδελφοί έφυγαν από τη Βραζιλία χρησιμοποιώντας τα πραγματικά τους διαβατήρια.

(πληροφορίες από euronews.com)

Φωτογραφίες: milliyet.com.tr

Πηγή: Ελεύθερος και σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Ροναλντίνιο – Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα