Εκνευρισμένη η Τάνια Τρύπη με ερώτηση δημοσιογράφου – Ζήτησε να κλείσει η κάμερα κι έφυγε (video)

Έξαλλη η Τάνια Τρύπη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε στην εκπομπή «Όλα καλά».

Εκνευρισμένη διέκοψε τη συνέντευξη και ζήτησε να κλείσει η κάμερα. Μια ερώτηση στάθηκε αφορμή να κάνει έξω φρενών την ηθοποιό.

Όταν ρωτήθηκε αν τα media της έχουν φερθεί σεξιστικά απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω».

ο δημοσιογράφος της εξήγησε και επανήλθε με ερώτηση εκείνη εκνευρισμένη ζήτησε να κλείσει η κάμερα. Ο δημοσιογράφος Λευτέρης Βουτσάς εξήγησε μετά στην εκπομπή τι συνέβη με την ηθοποιό.

«Έμεινα ενεός γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης όλα τα πράγματα κυλούσαν ομαλά. Όταν ζήτησε να κλείσει η κάμερα περίμενα ότι θα μου πει, όπως μου είπε για τον πατέρα της, ότι ήταν ένα ζήτημα που δεν θα ήθελε να θίξει και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι.

Χρησιμοποίησε μια βρισιά πολύ διαδεδομένη και μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες…” και χρησιμοποίησε τη βρισιά “…ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια…”, χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά “…όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη».

πηγή