Εθνική ομάδα: Συμφωνία με την Τουρκία για φιλικό – Η ΕΠΟ θέλει δυνατά «τεστ»

Το φιλικό της εθνικής μας με την Τουρκία αναμένεται να πραγματοποιηθεί, καθώς ρεπορτάζ κάνουν λόγο για οριστική η συμφωνία της ΕΠΟ με την ομοσπονδία της γειτονικής χώρας. Την ίδια ώρα, η Ομοσπονδία κάνει προσπάθειες να κλείσει παιχνίδια με Γερμανία ή Αυστρία, ενώ είναι πιθανή η προετοιμασία στο εξωτερικό πριν από τα επόμενα παιχνίδια για προκριματικά του EURO 2020…

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η ελληνική ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με την τουρκική για να δώσει φιλικό αγώνα η Εθνική μας ομάδα με εκείνη της γειτονικής χώρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του Euro στις αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sdna.gr, η συμφωνία πλέον έχει κλειδώσει και μένει πλέον να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Η ΕΠΟ προσπαθεί να κλείσει ακόμη δύο φιλικά με δυνατούς αντιπάλους και ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ομάδες όπως η Γερμανία και η Αυστρία. Η «γαλανόλευκη» θα παίξει με Ιταλία (8/6) κι Αρμενία (11/6) στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του EURO 2020 και στην ΕΠΟ θέλουν πριν από αυτούς τους αγώνες να δώσει η εθνική δυνατά φιλικά, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία στο τελευταίο 10ημερο του Μαΐου, πριν τους αγώνες των προκριματικών. Υπάρχουν σκέψεις αυτή να γίνει όχι επί ελληνικού εδάφους, αλλά στο εξωτερικό, πλην όμως δεν είναι τίποτα οριστικό τη δεδομένη στιγμή.

(πληροφορίες από sdna.gr)

Διαβάστε περισσότερα