Εθνική Ελλάδος: Χάνει Αντετοκούνμπο για το Προολυμπιακό – Η απόφαση του Σίλβερ για τους NBAers

Την απουσία των σταρ του ΝΒΑ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και τα Προολυμπιακά τουνρουά μπάσκετ, προανήγγειλε ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, καθώς η νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει κοντά στα Χριστούγεννα και οποιαδήποτε διακοπή ελέω Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται μεταξύ 23 Ιουλίου και 8 Αυγούστου του 2021, θεωρείται ανέφικτη.

«Δεν το βλέπω πιθανό αν αρχίσουμε αργά να σταματήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν φτάνει μόνο η περίοδος της διοργάνωσης στο Τόκιο, αλλά η προετοιμασία πριν και η ξεκούραση μετά», τόνισε ο Σίλβερ και προσέθεσε: «Υπάρχουν τόσοι απίστευτοι παίκτες, που οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να παρατάξουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ανησυχώ για κάποιες άλλες εθνικές ομάδες που έχουν σταρ στη δική μας λίγκα και η απουσία τους θα κάνει τεράστια διαφορά. Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν».

Αυτό φυσικά επηρεάζει και την Εθνική Ελλάδας, η οποία φαίνεται ότι θα κληθεί να παίξει στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε περισσότερα