«Εγκλωβισμένη» και η Super League – Nα γίνει το πρωτάθλημα θέλουν οι ομάδες

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1, με τους συλλόγους να εκφράζουν ομόφωνα την επιθυμία τους να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική, έπειτα από το κώλυμα που δήλωσαν διαιτητές και βοηθοί μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας να βρίσκονται… στον αέρα. «Θα απέχουμε από κάθε κουβέντα αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ», η θέση του Ολυμπιακού που δεν εκπροσωπήθηκε στο ΔΣ… 

Η στάση αυτή από την πλευρά των ΠΑΕ της Super League 1 θεωρείται – και είναι – αναμενόμενη, ενώ έλαβαν την απόφαση να συσταθεί μια επιτροπή που θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την ΚΕΔ.

Όσον αφορά τις μηνύσεις προς τους διαιτητές, ο ΝΠΣ Βόλος ενημέρωσε πως δεν έχουν γίνει από τη δική του πλευρά, αλλά από εκείνη του Αχιλλέα Μπέου, ενώ η ΑΕΛ τόνιζε πως δεν προτίθεται να τις αποσύρει. Από τη μεριά του, ο Ολυμπιακός (παρότι δεν είχε εκπρόσωπο στο Δ.Σ.) μετέφερε ότι οι μηνύσεις δεν έχουν γίνει από την ΠΑΕ, αλλά από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Υπενθυμίζεται ότι, από το Δ.Σ. απουσίαζαν Ολυμπιακός και Λαμία, με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν καμία άλλη κουβέντα, εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΕΠΟ και στη διαιτησία.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι: «Θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από τον Ολυμπιακό πρόσθεταν, μάλιστα, πως: «Όταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».

(Mε πληροφορίες από gazzeta.gr)

Πηγή: «Εγκλωβισμένη» και η Super League – Nα γίνει το πρωτάθλημα θέλουν οι ομάδεςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα