Δύο αγωνιστικές στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στον αγώνα Νέων με την Μπάγερν

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τιμώρησε την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όταν υπήρξαν και τραυματίες. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι είχε γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Youth League στις 22 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ομάδα Νέων τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμέων των θυρών, με τη δεύτερη εξ’ αυτών να είναι με αναστολή για έναν χρόνο από σήμερα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο την αντίστοιχη του Ερυθρού Αστέρα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης το απόγευμα της Τετάρτης (11/12) και από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι θα είναι υπό επιτήρηση για έναν ακόμα χρόνο έτσι ώστε αν υπάρξει και νέο συμβάν να κληθούν να δώσουν ένα ακόμα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία από τον αθλητικό εισαγγελέα για τα επεισόδια. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε καταδικάσει τα γεγονότα. Οι νεαροί παίκτες των ομάδων είχαν δώσει τη δική τους «απάντηση». Υπήρξε μεγάλος προβληματισμός στην κυβέρνηση και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκης.

Πηγή: Δύο αγωνιστικές στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στον αγώνα Νέων με την Μπάγερνaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα