Δωρεάν… πορνό σε σταθμό της Σουηδίας – Οθόνη έδειχνε ερωτική ταινία αντί για δρομολόγια

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στο Καλμάρ, καθώς διαδραστική οθόνη που είχε στηθεί σ’ έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην συγκεκριμένη πόλη της Σουηδίας πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου αντί των συνηθισμένων δρομολογίων και διαφημίσεων. Τη συγκεκριμένη είδηση μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), επικαλούμενο τη διαχειρίστρια εταιρεία των τοπικών δημοσίων συγκοινωνιών.

Η ταινία προβλήθηκε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να… παρέμβουν οι τεχνικοί. Σουηδικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι χάκερ ευθύνονται για το περιστατικό.

Όπως έγινε αντιληπτό, η συγκεκριμένη είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου. Το περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης συντήρησης το απόγευμα της Κυριακής (19/01) στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό του Κάλμαρ, στη νοτιοανατολική Σουηδία.

«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας», είπε στο «AFP» ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, ο διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες «KLT».

Οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαίωσαν εάν τελικά ευθύνονται χάκερ, αλλά ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο».

Η υπεύθυνη για τη λειτουργία των οθονών εταιρεία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να καθορίσει τα αίτια του περιστατικού και να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο να επαναληφθεί, διευκρίνισε η «KLT».

Πηγή: Δωρεάν… πορνό σε σταθμό της Σουηδίας – Οθόνη έδειχνε ερωτική ταινία αντί για δρομολόγιαaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα