Δολοφονία στη Ρόδο: Αποκαλυπτικά τα όσο είπε ο 21χρονος σε λιμενικό κατά τη σύλληψή του

  • Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο
  • Ο 19χρονος και ο 21χρονος εξακολουθούν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για το έγκλημα
  • Ο 21χρονος είχε ισχυριστεί ότι στον γκρεμό την πέταξε μόνος του ο 19χρονος και ότι εκείνος έμεινε πίσω να καθαρίσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο, τη στιγμή που ο 19χρονος και ο 21χρονος εξακολουθούν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για το έγκλημα.

Σύμφωνα με τον λιμενικό που ήταν παρών στη σύλληψη του 21χρονου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, τον άκουσε να λέει ότι και οι δύο πέταξαν την άτυχη φοιτήτρια στο γκρεμό από ύψος 10 μέτρων.

«Ενώ τον είχαμε συλλάβει μόνος του μας αποκάλυψε “Ο …..της έριξε ένα κροσέ και αυτή σχεδόν λιποθύμησε πέφτοντας πάνω μου. Συνερχόμενη είπε θα τα πει όλα στην αστυνομία και ο …..εξαγριώθηκε και έπιασε το σίδερο χτυπώντας τη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι .Μετά ενώ ήταν ακόμα ζωντανή μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε . Τότε πήγαμε μαζί και την πετάξαμε στα βράχια», δήλωσε σοκαρισμένος ο λιμενικός.

Υπενθυμίζεται ότι μέγάλες διαφορές παρουσίασαν στις καταθέσεις τους, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, κατά τη κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους. 21χρονος και 19χρονος «έριξαν» ο ένας στον άλλον τις ευθύνες για τον φόνο, παρουσιάζοντας ουσιαστικά τις ίδιες σκηνές, με άλλους πρωταγωνιστές.

Ο 21χρονος είχε ισχυριστεί ότι στον γκρεμό την πέταξε μόνος του ο 19χρονος και ότι εκείνος έμεινε πίσω να καθαρίσει.

«Αυτός μάζεψε τα πράγματά της και πήγε και τα πέταξε και εγώ έμεινα στο σπίτι να καθαρίσω τα αίματα να μην καταλάβει τίποτα η οικογένειά μου. Σε όλο το σπίτι είχε αίματα κάτω στο πάτωμα πάνω στο ταβάνι στους τοίχους παντού», είχε πει στον ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα