Διπλό φονικό Λευκωσίας: Ταυτοποιήθηκε το DNA του 33χρονου στα ρούχα και στο μαχαίρι

Ταυτοποιήθηκε  το DNA του Λοΐζου Τζιωνή με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο μαχαίρι και στα ρούχα που φέρεται να φορούσε τη μέρα του φόνου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Π» από πηγές της Αστυνομίας, από τις εργαστηριακές αναλύσεις έχει ταυτοποιηθεί το DNA του 33χρονου Λοϊζου Τζιωνή, που συνελήφθη για το διπλό φονικό του Στροβόλου, με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο μαχαίρι και στα ρούχα που φέρεται να φορούσε το βράδυ του φόνου.

Τα ρούχα και το μαχαίρι είχαν βρεθεί στο σπίτι του πατέρα του 33χρονου υπόπτου. 

Στον τόπο του εγκλήματος στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο επέστρεψαν οι δύο εκ των τεσσάρων υπόπτων για την δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου.

Όπως πληροφορείται ο «Π» η αστυνομία μετέφερε σήμερα στο σημείο της δολοφονίας την 22χρονη συμβία του Λοϊζου Τζιωνή Σάρα Σιάνς, για να υποδείξει στους ανακριτές την «διαδρομή» του εγκλήματος

Στην σκηνή είχε μεταφερθεί χθες και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος για να υποδείξει στους ανακριτές τι ακριβώς έγινε το βράδυ της διπλής δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη Σάρα Σιανς κατέθεσε ότι εγκέφαλος του εγκλήματος ήταν ο σύντροφος της Λοϊζος Τζιωνής ενώ ο 22χρονος υπέδειξε τον Τζιωνή ως τον άνθρωπο που διέπραξε τους φόνους. Για το διπλό φονικό τελεί υπό κράτηση τόσο ο Τζιωνής όσο και ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού.

Πηγή: Politis.com.cy

πηγή