Δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Γιαννακόπουλου (video)

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η «επίσκεψη» και η προσπάθεια για «ντου» μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας σχημάτισε δικογραφία για την υπόθεση και πλέον θα καλέσει μάρτυρες προκειμένου να διερευνήσει τι ακριβώς έχει συμβεί στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Εν συνεχεία η αθλητική βία θα διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μέλος της ασφάλειας του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη του συλλόγου έχει περιγράψει την επίθεση στο σπίτι του επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (10/6) το απόγευμα μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγε στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πέταξε αντικείμενα και έγραψε συνθήματα στον εξωτερικό τοίχο, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να καταγράφει μέσω Instagram το όλο περιστατικό. Η επίσκεψη των οπαδών αποτέλεσε συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και μερίδας οργανωμένων οπαδών, όπως φάνηκε και στην απονομή του Λιγκ Καπ στην ομάδα βόλεϊ. Με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να χρεώνει σε οπαδούς λάθος συμπεριφορές τους, ειδικά στα ματς της ομάδας μπάσκετ.

Επίθεση Γιαννακόπουλου σε μαγαζί καταγγέλλει οπαδός του Παναθηναϊκού

Την ίδια ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που έχει δημοσιεύσει η Θύρα 13 καταγγέλλοντας επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε κατάστημα μέλους της στην οδό Πανόρμου.

Το σχετικό βίντεο είναι καταγεγραμμένο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπήκε στο κατάστημα μαινόμενος συνοδεία των αντρών ασφαλείας τους προκαλώντας ζημιές.

Η ένταση, όπως φαίνεται στις εικόνες, συνεχίστηκε και εκτός μαγαζιού. Τα κακώς κείμενα δε σταμάτησαν εκεί. Η επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με δημοσίευση και καταγγελία οπαδού της Θύρας 13, η οποία συνοδεύεται με βίντεο, ήταν η απάντηση στην καταγγελόμενη επίθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκου σε μαγαζί στην Πανόρμου.

Διαβάστε περισσότερα