Διαψεύδει ο Μανιαδάκης: Δεν δέχθηκα απειλές από τον Στουρνάρα

Σε κατηγορηματική διάψευση όσων δημοσιοποιήθηκαν μέσω της αναφοράς των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς προχώρησε ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος στην υπόθεση Novartis, Νίκος Μανιαδάκης.

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, διέψευσε τους ισχυρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς ότι το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2018 συναντήθηκε μαζί τους και τους μετέφερε πως δέχθηκε απειλές από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τους εισαγγελείς.

Ο κ. Μανιαδάκης είπε πως τη συγκεκριμένη περίοδο δεν συναντήθηκε με τους εισαγγελείς, καθώς βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, ενώ επισήμανε πως η μια και μοναδική συνάντησή του, το διάστημα που ήταν προστατευόμενος μάρτυρας, με τον διοικητή της ΤτΕ, είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2018.

Όπως είπε σε αυτή, αρνήθηκε κάθετα πως είναι προστατευόμενος μάρτυρας και ουδέποτε απειλήθηκε ή μετέφερε απειλές στους εισαγγελείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μανιαδάκης είχε καθηγητή τον Γιάννη Στουρνάρα και είχαν κοινωνικές σχέσεις.

Πηγή: Διαψεύδει ο Μανιαδάκης: Δεν δέχθηκα απειλές από τον Στουρνάραaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα