«Δεν πέρασα πολύ καλά στην εκπομπή. Αισθανόμουν ότι η Ναταλία ζοριζόταν πέρυσι»

Ο γνωστός δημοσιογράφος την περσινή σεζόν συνεργάστηκε με τη Ναταλία Γερμανού τηλεοπτικά αλλά όπως εξομολογήθηκε δεν πέρασε καλά σε αυτή τη δουλειά.

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

«Δεν είπα ότι δεν πέρασα καλά με τη Ναταλία. Είπα ότι δεν πέρασα πολύ καλά στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αισθανόμουν ότι η Ναταλία ζοριζόταν πέρυσι. Κάποια στιγμή η εκπομπή έχασε την ταυτότητα της. Προσπαθώντας να «κυνηγήσουν» τον κύριο Μάνεση που σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον Alpha, κάποια στιγμή η εκπομπή σταμάτησε να είναι καθαρά ψυχαγωγική και το αποτέλεσμα ήταν λίγο υβριδικό. Θεωρώ ότι μέσα σε όλο αυτό το άγχος με τα νούμερα, σαν προϊόν ο Νίκος Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί. Με την Ναταλία πέρυσι δεν ήταν ότι κάναμε παρέα. Πιο πολύ παρέα έχω κάνει στο παρελθόν μαζί της, παρά πέρυσι.

Το καμαρίνι της ήταν πάντα ανοιχτό να μπεις μέσα και να της πεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα και να σε ακούσει. Δεν είναι άνθρωπος που δεν ακούει. Αλλά δεν ξέρω κι αν είχε να κάνει με τη Ναταλία, ή με την αρχισυνταξία ή με τις εντολές που έπαιρναν ίσως από τη διοίκηση του καναλιού. Δεν μπορώ να το ξέρω.

Η Ναταλία είναι πάρα πολύ έξυπνη ξέρει τι είχε γίνει. Όπως μου είχε πει ότι εγώ σε θέλω στον Alpha μαζί μου, αλλά το κανάλι δεν θέλει κανένα πρόσωπο από το Epsilon», δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου».

Διαβάστε περισσότερα