Γραμμένος: Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται αλλαγή κουλτούρας

Απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησής του έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στην ομιλία με την οποία ξεκίνησε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας. Λίγες ώρες μετά τις βολές του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, λόγω και των τροπολογιών που θέλησε να περάσει σε νομοσχέδιο, αλλά και τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League.

«Δυστυχώς, και σ’ αυτόν τον ένα χρόνο από την τελευταία μας τακτική γενική συνέλευση, η διοίκηση της ΕΠΟ. συνέχισε να λειτουργεί μέσα σε εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον, πολλές φορές εχθρικό και δεχόμενη επιθέσεις με ξεκάθαρο στόχο την αποσταθεροποίηση της», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Και κανείς δεν δικαιούται να αγνοεί ότι επί των ημερών αυτής της διοίκησης ανεδείχθησαν τρεις (3) διαφορετικοί πρωταθλητές σε ισάριθμες αγωνιστικές περιόδους», συνέχισε.

Όπως είπε ο κ. Γραμμένος, για να αλλάξει επί τα βελτίω το ελληνικό ποδόσφαιρο «πρωτίστως χρειάζεται αλλαγή κουλτούρας από τους μετέχοντες και διαφορετική προσέγγιση. Θα το ξαναπώ και ας χαρακτηριστώ γραφικός ή στερεότυπος. Μόνο κέρδος και, μάλιστα, βραχυπρόθεσμο θα αποκομίσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε περισσότερα