Γουέστ Χαμ: Αποκλείστηκαν δια βίου οι δυο εισβολείς (εικόνες – video)

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ δεν αστειεύεται σε θέματα βίας στα γήπεδα και το απέδειξε για μια ακόμη φορά, καθώς απέκλεισε δια βίου δύο οπαδούς της, από όλα τα παιχνίδια της, επειδή αυτοί εισέβαλαν στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Τότεναμ για το Λιγκ Καπ. Στην Αγγλία οι νόμοι σε θέματα βίας είναι αυστηροί. Οι σύλλογοι και η Ομοσπονδία και οι διοργανώτριες αρχές είναι αμείλικτες σε τέτοια θέματα.

«Η εισβολή στο γήπεδο είναι ποινικό αδίκημα και η αστυνομία θα επιληφθεί της υπόθεσης, αλλά οι δύο αυτοί οπαδοί μας αποκλείονται για πάντα από κάθε παιχνίδι της ομάδας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Λονδίνου.

Η διοίκηση των Λονδρέζων απολογήθηκε στην Ομοσπονδία (FA) και εκτός των άλλων, φέρεται να είπε πως οι συγκεκριμένοι ήταν επηρεασμένοι και από το… «Halloween», αλλά φαίνεται πως η Γουέστ Χαμ πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία.

Να σημειωθεί πως η διοίκηση των «σφυριών» και στο παρελθόν επέβαλε την ίδια τιμωρία σε οπαδούς της, οι οποίοι δημιούργησαν επεισόδια ή προβλήματα με την συμπεριφορά τους σε αγώνες της.

Διαβάστε περισσότερα