Γνωστή ηθοποιός: Οι πρώτες μέρες του αυτοπεριορισμού είχαν μέσα τους πολύ σκοτάδι

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς βίωσε την καραντίνα λόγω του κορονοϊού και πόσο την επηρέασε όλο αυτό που συνέβαινε με κόσμο να πεθαίνει σε όλο τον κόσμο.

Σε παίρνω στην αρχή της πανδημίας. Ποια ήταν τα πρώτα σου συναισθήματα όταν οι ειδήσεις για τα κρούσματα και τους θανάτους άρχισαν να γίνονται πια καθημερινότητα;

«Παρακολουθούσα τα πάντα, παγωμένη. Με μουδιασμένο σώμα και μια αφόρητη σιωπή, που δεν επέλεξα. Αφοπλίστηκα! Σαν να χτυπούσε η καρδιά μου χωρίς να τη νιώθω. Είναι συναισθήματα που δεν μπορούν ακριβώς να αποτυπωθούν με λέξεις».

Η περίοδος του αυτοπεριορισμού γενικά πώς ήταν;

«Θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα. Οι πρώτες μέρες είχαν μέσα τους πολύ σκοτάδι. Ξέρεις, βλέπω τα πράγματα ως έχουν. Δεν κάνω ποτέ τα στραβά μάτια, δεν εθελοτυφλώ και δεν τα αφήνω να με προσπεράσουν. Τα καταλαβαίνω, έχω συνείδηση της πραγματικότητας γύρω μου. Και με βάση τα ερεθίσματα αυτά, δρα το μυαλό και το σώμα μου. Έχασα την ισορροπία μου. Όσο περνούσε ο καιρός, το σύμπαν και ο εαυτός μου επέτρεψαν στην ελπίδα μου να ζωντανέψει ξανά. Σκέφτηκα εκατομμύρια πράγματα. Κρατώ και κάποια καλά. Έμαθα να κάνω σοβαρή ανακύκλωση. Δέθηκα με κάποιους ανθρώπους ακόμα παραπάνω. Δεν φοβάμαι τις δοκιμασίες, πάω πόλεμο», », δήλωσε η Αντωνία Χαραλάμπους στο περιοδικό «Beautiful People».

Το μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού;

«Το θράσος, η υποτίμηση της νοημοσύνης, η τεμπελιά, το ψέμα και η εκμετάλλευση».

Αντίθετα, τι μπορεί να σε κάνει χαρούμενη;

«Μια συνάντηση, ένα τραγούδι, ένα χαμόγελο κάποιου παιδιού, ένας περίπατος, μια συγκυρία, μια μαγική θεατρική στιγμή, μια αγκαλιά».

Η σχέση σου με τη μόδα ποια είναι; Την ακολουθείς;

«Η σχέση μου με τη μόδα είναι γνωστή. Την έχω δει κάποιες φορές κάπου από μακριά (γέλια). Ντύνομαι ανάλογα με τη διάθεσή μου, άρα αντιλαμβάνεσαι, είμαι ικανή να φορέσω πράσινο, πορτοκαλί και ροζ μαζί, η φούστα κάτω απ’ το παντελόνι και το παπούτσι στα μαλλιά».

Γενικά, με τον εαυτό σου τα έχεις βρει;

«Με τον εαυτό μου τα έχω καλά. Εννοώ, έχω συνείδηση για το ποια είμαι, αν υπάρχουν κατάλοιπα, έχω αγαπήσει τα μαύρα μου, έχω εκτιμήσει τα άσπρα μου. Περνώ αρκετό χρόνο μέσα στις σκέψεις μου τα τελευταία χρόνια. Έχω αρχίζει να γνωρίζω, να ξεχωρίζω την αλήθεια μου. Είτε είναι όμορφη είτε άσχημη».

Ποιους στόχους έχεις βάλει για το μέλλον;

«Επιθυμίες έχω αυτή τη στιγμή. Δηλαδή, να βρεθώ κοντά σε ανθρώπους που αγαπώ, καλλιτεχνικά. Να ανακαλύψω καινούργια, να ωριμάσω, να συνεχίσω με ποιότητα. Στη δουλειά, στην καθημερινότητά μου».

Διαβάστε περισσότερα