Γέμισε με… αρκουδάκια η Τούμπα για καλό σκοπό (video)

Χαμός έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο (5-1) για τη Super League 1, καθώς γέμισε με… αρκουδάκια για καλό σκοπό.

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της ΠΑΕ για το λεγόμενο «Teddy Bear Toss» προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στο πλαίσιο των δράσεων του PAOK Action.

Λίγο προτού αρχίσει το παιχνίδι, μόλις δόθηκε το σύνθημα, χιλιάδες αρκουδάκια εκτοξεύτηκαν στον αέρα σε μια εντυπωσιακή, όμορφη και κυρίως φιλανθρωπική ενέργεια. Αξίζει να τονιστεί πως για κάθε αρκουδάκι το PAOK Action θα προσφέρει ένα ευρώ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι ρίψεις αντικειμένων στο ποδόσφαιρο είθισται να έχουν αρνητική χροιά. Κι εμείς θέλουμε να το αλλάξουμε. Στο ματς με τον Ατρόμητο όλοι μαζί πετάμε αρκουδάκια για να βοηθήσουμε τα παιδιά. Το γνωστό Τeddy Bear Toss έρχεται στην Τούμπα ως ακόμα μια ενέργεια του PAOK Action για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε όλοι στην προσπάθεια μας. Να φέρετε μαζί σας στο γήπεδο όσα περισσότερα λούτρινα αρκουδάκια μπορείτε. Για κάθε αρκουδάκι, το PAOK Action θα προσφέρει 1€ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τα αρκουδάκια θα συλλέγονται σε ειδικά κουτιά έξω από τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας και πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο θα γίνει η μαζική κι οργανωμένη ρίψη τους από τις θύρες 7 κι 8. Τις γιορτινές αυτές ημέρες ας ενωθούμε για να κάνουμε το χαμόγελο των παιδιών ακόμη πιο μεγάλο».

Βίντεο: sdna.gr

Φωτογραφίες: intime.gr

Πηγή: Γέμισε με… αρκουδάκια η Τούμπα για καλό σκοπό (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα