Βρετανός πήγε Ιταλία με ερωμένη και κόλλησε κορονοϊό: Η σύζυγος νόμιζε ότι ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι

Ο κορονοϊός ανέτρεψε τα σχέδια ενός Βρετανού που πήγε στην Ιταλία με την ερωμένη του και προσβλήθηκε από τον covid-19. Ο άπιστος σύζυγος είχε πει στη γυναίκα του πως έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στην βρετανική ενδοχώρα.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και αναγκάστηκε να πάει νοσοκομείο όπου το τεστ έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό. Αρχικά αρνήθηκε να αναφερθεί στο ερωτικό ταξιδάκι, ωστόσο πολύ γρήγορα αναγκάστηκε να τα αποκαλύψει όλα και να πει τι ακριβώς συνέβη στους γιατρούς που προσπαθούσαν να κάνουν ιχνηλάτηση των επαφών του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», ο παντρεμένος δεν κατονομάζεται, είναι λίγο πριν από τα 40 και διαμένει σε πόλη στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας. Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται ότι η σύζυγος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της και μέχρι στιγμής δεν έχει ιδέα για την απιστία του άνδρα της.

«Ο ασθενής έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό. Η περίπτωσή του θα ήταν αστεία, εάν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή» ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα, ζητώντας να μην κατονομαστεί. «Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι, αλλά δεν υπολόγιζε τον κορονοϊό. Βρίσκεται σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του, καθώς αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποκαλύψει στη γυναίκα του» πρόσθεσε.

Πηγή: Βρετανός πήγε Ιταλία με ερωμένη και κόλλησε κορονοϊό: Η σύζυγος νόμιζε ότι ήταν σε επαγγελματικό ταξίδιaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα