Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης του 45χρονου από τον 6ο όροφο στο Γαλάτσι

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στη λεωφόρο Βεϊκού στο Γαλάτσι  όταν ένας  45χρονος άνδρας, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, έπεσε από τον πέμπτο όροφο και προσγειώθηκε στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Η πτώση θα ήταν μοιραία, αλλά ευτυχώς διακόπηκε από μία μεγάλη, ατσάλινη τέντα που είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης ενός φούρνου που βρίσκεται στο ισόγειο.

Εκείνη την στιγμή τέσσερις άντρες που έπιναν τον πρωινό τους καφέ, τρόμαξαν από τον δυνατό θόρυβο και έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί.

Λίγα λεπτά αργότερα διαπίστωσαν πως ακριβώς από πάνω τους ένας 45χρονος, γνωστός στην περιοχή, έχει σωθεί ως εκ θαύματος. Ο ίδιος σε κατάσταση σοκ απλά ανοιγόκλεισε τα μάτια του, και έμεινε σιωπηλός, χωρίς να μπορεί να κουνήσει ούτε τα άκρα του.

Μια γυναίκα που διατηρεί ένα κατάστημα ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία έτρεξε αμέσως να καλέσει το 166. Οι θαμώνες του φούρνου προσπάθησαν να δώσουν στον 45χρονο ένα μπουκάλι νερό. Λίγα λεπτά αργότερα φτάνει στο σημείο το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής στη συνέχεια έσκισαν την τέντα του καταστήματος για να τον απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο 45χρονος άνδρας δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του Γαλατσίου λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διαμένει η μητέρα του.

Πηγή: Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης του 45χρονου από τον 6ο όροφο στο Γαλάτσιaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα