Αυτό το ντέρμπι έχει μεγάλη αντιπαλότητα: Ο γιος του γκολκίπερ της Σεντ Ετιέν έκλαιγε, επειδή φορούσε φανέλα της Λυών (video)

Ένα από τα ντέρμπι με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα είναι αυτό στη Γαλλία ανάμεσα στη Σεντ Ετιέν και τη Λυών και αυτό φάνηκε μ’ έναν περίεργο περιστατικό πριν από τη σέντρα του πρόσφατου μεταξύ τους ματς στην έδρα των «στεφανουά», που έληξε 1-0 με γκολ στο 90’ από τον Μπέριτς.

Συγκεκριμένα, ο γιος του τερματοφύλακα της Σεντ Ετιέν, Τζεσί Μουλέν, έκλαιγε με «μαύρο δάκρυ» την ώρα που συνόδευε τον πατέρα του στον αγωνιστικό χώρο, επειδή φορούσε φανέλα των «λιονέ».

Ο μικρός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς φορούσε φανέλα της Λιόν την ώρα που συνόδευε τον πατέρα του στον αγωνιστικό χώρο, αφού είναι φίλαθλος της Σεντ Ετιέν. Ο Μουλέν προσπαθούσε μάταια να ηρεμήσει τον γιο του, αφού ο μικρός δεν μπορούσε να δεχτεί πως φορούσε την φανέλα των αντιπάλων. Ο μικρός ένιωθε άσχημα, μπορεί να νόμιζε ότι είχε προδώσει και τον πατέρα του και έτσι αντέδρασε με πολύ κλάμα.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλους αγώνες, παιδιά, που συνήθως προέρχονται ακαδημίες, συνοδεύουν τους παίκτες των δυο ενδεκάδων. Φορούν τις εμφανίσεις της αντίπαλης ομάδας από αυτή με την οποία θα αγωνιστεί ο παίκτης τους οποίου κρατούν το χέρι.

Πηγή: Αυτό το ντέρμπι έχει μεγάλη αντιπαλότητα: Ο γιος του γκολκίπερ της Σεντ Ετιέν έκλαιγε, επειδή φορούσε φανέλα της Λυών (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα