Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef (video)

Η ώρα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή έφτασε. Τιμολέων Διαμαντής ή Χρήστος Γλωσσίδης; Χρήστος ή Τιμολέων; Ο «πυρετός» στην κουζίνα έπιασε «κόκκινο», οι καρδιές χτύπησαν πιο δυνατά από ποτέ, οι κουζίνες πήραν «φωτιά», οι κριτές αποφάσισαν και ο νικητής μόνο ένας.

Μεγάλος νικητής του Masterchef αναδείχτηκε ο Τιμολέων Διαμαντής που κάνει δικό του το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο Τιμολέων επικράτησε στην τελική βαθμολογία με 53 βαθμούς έναντι 52 του Χρήστου.

Ο τελικός περιλάμβανε τρεις σταθμούς: Βαρκελώνη, Λονδίνο και Μιλάνο, όπου οι δύο υποψήφιοι μαζί με τους σεφ-κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο έβαλαν τα δυνατά τους σε κορυφαία εστιατόρια και κρίθηκαν από διάσημους σεφ.

Ωστόσο, η τελική δοκιμασία δόθηκε στην κουζίνα του MasterChef, με τον Τιμολέοντα και τον Χρήστο να τα παίζουν όλα για όλα.

Μάλιστα, την τελευταία δημιουργία τους έκριναν οι κορυφαίοι σεφ του Funky Gourmet, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος, που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στη βαθμολογία των πιάτων.

Σημειώνεται πως η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε σε ζωντανή μετάδοση.

πηγή