Αυτοκτόνησε η ηθοποιός Paige Greenaway: Η άστεγη που είχε γίνει ντοκιμαντέρ στο «BBC» (video)

Τέλος στη ζωή της έβαλε, σε ηλικία 23 ετών, η Paige Greenaway, πρωταγωνίστρια στη σειρά – ντοκιμαντέρ «Love and drugs on the street» του «BBC», η οποία έδειχνε τη ζωή των άστεγων, καθώς και η ίδια ήταν τότε άστεγη επί επτά χρόνια. Τι αναφέρουν δικοί της άνθρωποι…

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στο Μπράιτον, ενώ την τραγική είδηση γνωστοποίησε η μητέρα της. Η 23χρονη είχε συγκινήσει το κοινό όταν εξηγούσε πως βρέθηκε στους δρόμους, κοιμόταν ακόμη και στα νεκροταφεία στις χειρότερες καιρικές συνθήκες, λόγω της κακής ψυχικής υγείας της και τις συγκρούσεις με την μητέρα της. «Ένα παιδί ήμουν που ξέφυγε», είχε αναφέρει.

Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα της, η σειρά ντοκιμαντέρ είχε δώσει κίνητρα στην Paige Greenaway, η οποία ήθελε να παλέψει για τη ζωής της, αλλά οι «δαίμονές» της δεν την άφηναν ποτέ.

«Είμαι 21 ετών. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου και δεν θέλω να είμαι πλέον άστεγη», έλεγε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο ντοκιμαντέρ. Τον τελευταίο καιρό, η Paige Greenaway παρακολουθούσε μία σειρά μαθημάτων μακιγιάζ και κομμωτικής, ενώ ήταν έτοιμη να αρχίσει μία επιχείρηση με τη μητέρα της.

Πηγή: naftemporiki.gr

Πηγή: Αυτοκτόνησε η ηθοποιός Paige Greenaway: Η άστεγη που είχε γίνει ντοκιμαντέρ στο «BBC» (video)altsantiri

Διαβάστε περισσότερα