Αυτή είναι η ταβέρνα που δολοφονήθηκε ο πρώην αστυνομικός – Τι αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης (video)

  • Ενέδρα θανάτου σε συνταξιούχο αστυνομικό στο πάρκινγκ ταβέρνας στην Παλλήνη
  • «Ήταν περίπου 1.15 π.μ. Είχε έρθει με έναν φίλο του, που έφυγε νωρίτερα. Μας χαιρέτησε», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας
  • «Μπαίνοντας στο αμάξι του, εμείς πήγαμε μέσα. Ακούσαμε 5-6 πυροβολισμούς. Πήγαμε να δούμε τι γίνεται. Έτρεξε και έφυγε στην πόρτα του μαγαζιού… Μου είπε ένας σερβιτόρος ότι άκουσε ένα αυτοκίνητο να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα», πρόσθεσε

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του συνταξιούχου αστυνομικού μετά από ενέδρα θανάτου σε ταβέρνα επί της οδού Αιόλου στην Παλλήνη.

Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, περιέγραψε καρέ – καρέ τη δράση των εκτελεστών.

«Ήταν περίπου 1.15 π.μ. Είχε έρθει με έναν φίλο του, που έφυγε νωρίτερα. Μας χαιρέτησε. Και μπαίνοντας στο αμάξι του, εμείς πήγαμε μέσα. Ακούσαμε 5-6 πυροβολισμούς. Πήγαμε να δούμε τι γίνεται. Έτρεξε και έφυγε στην πόρτα του μαγαζιού… Μου είπε ένας σερβιτόρος ότι άκουσε ένα αυτοκίνητο να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα».Το χρονικό

Αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο της δολοφονίας του 57χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, τα ξημερώματα στην Παλλήνη. Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον πρώην αστυνομικό, στο πάρκινγκ της ταβέρνας «Κρητικός», στην οδό Αιόλου 49, όπου λίγο πριν έτρωγε με φίλους του και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές με πιστόλι. Το θύμα είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στη Δίωξη Ναρκωτικών και στην ΕΚΑΜ, ενώ ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Στην ταβέρνα ήταν με φίλους του, οι οποίοι έφυγαν προς άλλη κατεύθυνση, ενώ ο ίδιος κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητο του. Εκεί δέχτηκε την επίθεση από τον άγνωστο που τον περίμενε και ο οποίος τον πυροβόλησε και εξαφανίστηκε.

Ο 57χρονος δέχτηκε τις σφαίρες στο σώμα και κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια, αλλά μόλις μπήκε μέσα έπεσε νεκρός. Στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από πιστόλι.

Βίντεο: Epsilon

πηγή