Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την Κυριακή, 5 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες για να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν. Ο οικονομικός σας τομέας θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και πρέπει να φροντίσετε να τον διατηρήσετε έτσι. Η άρνηση στην αντιμετώπιση των αλλαγών μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Οι αντίθετες ενέργειες, οριοθέτηση και επέκταση, δημιουργούν εσωτερικό χάος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και να καταρρακώσετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα ακόμα και έτσι θα ξεπεραστούν. Το μόνο που πρέπει να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ό,τι δεν σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει και κρατώντας ό,τι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε. Διατηρήστε το ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μην μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του παρόντος ή ακόμα και εκείνα από το παρελθόν, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις. Η καλή επικοινωνία θα συντελέσει σε αυτή την προσπάθειά σας για να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ενισχυθεί απίστευτα η γοητεία σας σε σημείο που θα κάνει κάποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν να ζηλέψουν. Εάν γίνετε προκλητικοί απέναντί τους, θα αρχίσετε μια κόντρα που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα απολύτως και θα δώσετε αφορμές για αρνητικά σχόλια. Αφήστε τους χωρίς να απαντάτε στα χτυπήματά τους, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού και θα επανέλθει η ισορροπία. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε έναν φαύλο κύκλο. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι συνοδός σας σε κάθε βήμα και ολοένα θα αυξάνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή κινηθείτε αντιδραστικά. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί αυτές θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα υπάρχουν, αλλά και στη σωματική κόπωση. Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα δεχτείτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας που θα τον εμψυχώσει και θα τον ανανεώσει.

ΛΕΩΝ: Φαίνεται πως οι σχέσεις σας θα περάσουν από πολλά κύματα, αφού από τη μία θα είναι καλές και από την άλλη θα σας παραπλανούν. Όμως, εσείς ευθύνεστε για αυτό, αφού στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις, κάνατε πως δεν βλέπατε τα στραβά σημεία που υπήρχαν. Τώρα, λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε με έναν ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες. Επεξεργαστείτε τις απόψεις των άλλων πριν μιλήσετε και επωφεληθείτε από μια νέα γνωριμία, χωρίς να πάρετε ρίσκα ή να τολμήσετε παρακινδυνευμένες επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα άτομα που αυτή τη στιγμή συναναστρέφεστε έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους χωρίς συγκαλύψεις και τώρα χρειάζεται να πράξετε το ίδιο και εσείς και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πως θα σας κατηγορήσει κάποιος εάν εκφράσετε τις πραγματικές σας ευαισθησίες. Δεν χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αφήσει τον φόβο σας να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας. Ντυθείτε, γυμναστείτε και θα ασκήσετε έντονη γοητεία. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή στη βοήθεια των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Η προσπάθεια που θα κάνετε να βρείτε έναν κοινό παρανομαστή στις πεποιθήσεις σας θα δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας, ενώ οι αντιθέσεις που θα υπάρξουν θα μπορέσουν να γεφυρωθούν με λίγη καλή θέληση και ευαισθησία. Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ο τρόπος σκέψης και η οργάνωση χρόνου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονες και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με αλλαγές και προτάσεις. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται, αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Ο μόνος βασικός προβληματισμός σας θα είναι οι καθυστερήσεις σε χρήματα που ήταν προ των πυλών να τα εισπράξετε. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και αγορές, γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κινηθείτε τους αστάθμητους παράγοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε ως στόχο την ασφάλεια της εργασίας και της πορείας σας χωρίς απώλειες. Τα γεγονότα που θα τρέχουν δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας που ίσως δεν θα υπολογίσετε εγκαίρως. Στη ζωή των περισσοτέρων από εσάς θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και προς το τέλος του μήνα θα αρχίσει μια εποχή ερωτικής αποκατάστασης. Ομως, πριν έρθει αυτή η στιγμή, θα πρέπει να δοκιμαστούν η αντοχή, η ειλικρίνεια και η αλήθεια κάποιων ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσος να έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να είστε επίμονα σταθεροί στον έρωτά σας για κάποιο άτομο εάν εκείνο έχει σταματήσει να σας είναι πιστό. Σε σας μένουν το βάρος και η ευθύνη της μεγάλης απόφασης, την οποία ακόμα και αν την πάρετε σιωπηλά, αργά ή γρήγορα είναι βέβαιο πως θα πρέπει να την εκτελέσετε. Ετσι, τα δυσάρεστα θα ξεπεραστούν ευκολότερα. Οπως και να έχει, ο έρωτας θα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκόπιμης διαδικασίας που θα αλλάξει τη ροή της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσα συμβούν τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας, παλιάς ή καινούργιας, αλλά δυστυχώς δεν θα αποφύγετε να προβάλετε το εγώ σας με σκοπό να προχωρήσετε σε κάτι που πηγάζει από μέσα σας και εκφράζει τις ενστικτώδεις ανάγκες σας στην αρένα του ερωτικού ανταγωνισμού. Οσοι αρκεστείτε σε εφήμερες σχέσεις πάρτε μέτρα ασφαλείας από κάθε άποψη, καθώς η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας τις έννοιες, αλλά ούτε να τις αφήσετε στον σύντροφό σας. Φροντίστε ή να τις μοιραστείτε ή να τις ξεπεράσετε μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας. Βέβαια, μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Επίσης, θα μπορέσετε να περάσετε αρκετές όμορφες ημέρες απολαμβάνοντας τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σας προσώπων.

Πηγή: Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την Κυριακή, 5 Απριλίουaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα