Αυγενάκης: Συνεργασία με την ΑΕΚ για να αποκτήσει το δικό της σπίτι

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (1/10) η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο με κύριο θέμα συζήτησης το «σπίτι» της Ένωσης. Όπως διευκρίνισε ο Υφυπουργός αθλητισμού η πρόθεση της Πολιτείας είναι να συνδράμει στην προσπάθεια στέγασης της ομάδας μπάσκετ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

«Η συζήτηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΑΕΚ μας βοήθησε ώστε να ξεκαθαριστεί η πρόθεσή τους αλλά και η δική μας διάθεση ώστε να συνεργαστούμε για να αξιοποιηθεί σωστά το κλειστό, με μια καθαρή βάση και συνθήκες διαφάνειας.

Θέλουμε να δούμε ένα κρατικό ακίνητο να αξιοποιείται σωστά και μία ομάδα να έχει τα οφέλη από κάτι τέτοιο. Ήδη από σήμερα ξεκινάμε την δουλειά. Δουλειά σωστή και οργανωμένη, με απόλυτη νομιμότητα, κάτι που απαιτείται από όλες τις πλευρές», ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκης και συμπλήρωσε:

«Στο τέλος όλοι θα είμαστε ωφελημένοι από μία σωστή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία μπορεί να αποτελέσει την αρχή και για την αξιοποίηση άλλων ακινήτων που εντάσσονται στις υπηρεσίες μας, που γερνούν και διαλύονται. Ευελπιστώ αυτή να είναι η αρχή και αυτό θα μπορέσει να γίνει πιο εύκολο και από την καλή συνεργασία των σωματείων που θα στεγαστούν σε αυτά. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

Διαβάστε περισσότερα