Αρπαγή Μαρκέλλας: Αίτημα για μεταγωγή της 33χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού

Tη μεταγωγή της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και όχι σ’ αυτές της Θήβας, αιτείται ο συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, αναφέροντας πως κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα. «Αν υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, θα παραιτηθώ της υπεράσπισης», υπογράμμισε ακόμα…

Σύμφωνα με τον ίδιο, στις φυλακές Θηβών κρατούνται γυναίκες για σοβαρά αδικήματα και για αυτό τον λόγο η πελάτισσά του κινδυνεύει. «Στη Θήβα κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα. Θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητά της», αναφέρει ειδικότερα ο κ. Νουλέζας σε ανάρτησή του στο Facebook. Την ίδια ώρα, η 10χρονη μαζί με τον 6χρονο αδερφό της διαμένουν σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων.

«Αν υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, θα παραιτηθώ της υπεράσπισης»

Τη δέσμευση ότι αν πίσω από την απαγωγή της Μαρκέλλας κρύβεται υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, ο ίδιος θα παραιτηθεί της υπεράσπισης της 33χρονης που έχει συλληφθεί, έδωσε ο συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας την Πέμπτη (25/06) στον «ΑΝΤ1».

Όπως χαρακτηριστικά είπε «σε ό,τι αφορά στο κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει τη σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν επιθυμούσε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της.

Όχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους. Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μία βαρύτερη περίπτωση, θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως».

Στη συνέχεια, ο κ. Νουλέζας υποστήριξε ότι η 33χρονη γυναίκα δεν εκδιδόταν από επιλογή, καθώς επίσης και ότι είναι καταθλιπτική.

«Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της. Έχει χρόνια κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ», τόνισε χαρακτηριστικά… 

Διαβάστε περισσότερα