Από ασφυξία οι περισσότεροι θάνατοι από την πυρκαγιά στο Μάτι

  • Aυτό προκύπτει από τον κατάλογο με τα στοιχεία των 92 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι, που έστειλε η ιατροδικαστική υπηρεσία στους εισαγγελικούς λειτουργούς
  • Στη λίστα με τα στοιχεία των νεκρών περιλαμβάνονται λεπτομέρειες για το πού βρέθηκε το κάθε θύμα, αν ήταν απανθρακωμένο ή μη ή αν απεβίωσε σε νοσοκομείο

Ο θάνατος των περισσοτέρων θυμάτων από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική προήλθε από ασφυξία.

Το γεγονός αυτό προκύπτει από τον κατάλογο με τα στοιχεία των 92 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι, που έστειλε η ιατροδικαστική υπηρεσία στους εισαγγελικούς λειτουργούς.

Στη λίστα με τα στοιχεία των νεκρών περιλαμβάνονται λεπτομέρειες για το πού βρέθηκε το κάθε θύμα, αν ήταν απανθρακωμένο ή μη ή αν απεβίωσε σε νοσοκομείο.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία ο μεγαλύτερος αριθμός των θυμάτων έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία και από το θερμικό κύμα της πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Σημαντικός είναι ο αριθμός των θυμάτων που βρέθηκαν απανθρακωμένοι, ενώ πολύ λιγότεροι- κάτω από 10- έχασαν τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στα νοσοκομεία.

Να σημειωθεί πως ο τραγικός απολογισμός έχει ανέβει στους 92 νεκρούς, δύο από τους οποίους δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

πηγή