Αποφασίζει αναβολή και η Super League – Διαφώνησε ο Ολυμπιακός

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκάλεσε για την Πέμπτη (13/03, 18:45) η Super League, προκειμένου να επικυρώσει την απόφαση για αναβολή των play offs και play out της εφετινής περιόδου λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η προσπάθεια που έγινε την Πέμπτη (12/03), δια περιφοράς, δεν έφερε αποτέλεσμα αφού δεν υπήρξε ομοφωνία ως προς τη λήψη της απόφασης κι έτσι η διοργανώτρια υποχρεώθηκε να συγκαλέσει ΔΣ, για να επικυρωθεί και τυπικά η αναστολή.

Βλέπετε, την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αναβολής εξέφρασε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες , οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η μόνη ομάδα που διαφώνησε στην αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι νεωτέρας λόγω του κορονοϊού.

Επειδή λοιπόν η σχετική απόφαση της Super League δεν μπορούσε να είναι ομόφωνη, ορίστηκε ΔΣ της διοργανώτριας για την Παρασκευή (13/03), στην οποία θα επικυρωθεί και τυπικά.

Να σημειωθεί επίσης ότι και ο ΠΣΑΠ είχε ζητήσει αναβολή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, μετά την ταχύτατη διασπορά και μετασχηματισμό του κορονοϊού σε πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι στο μπάσκετ μπήκε «λουκέτο» σε όλα τα ματς, ενώ η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει για τις επόμενες δυο εβδομάδες οι αγώνες να γίνουν χωρίς θεατές.

Η ανακοίνωση της Super League 1 αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 18:45 θα διεξαχθεί έκτακτο Δ.Σ. στα γραφεία της Super League, με θέμα:

Αναστολή του Πρωταθλήματος SuperLeague 1 Ανδρών (play off – play out) μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο μέτρων για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2 – Ανάκληση ορισμού αγώνων».

Πηγή: Αποφασίζει αναβολή και η Super League – Διαφώνησε ο Ολυμπιακόςaltsantiri

Διαβάστε περισσότερα